Daslook in Home & Garden

Daslook in mijn volkstuin

Het bloeit bijna weer! In en rond mijn Amsterdamse volkstuin is het een grote, groene zee van Daslook, vol witte knoppen die op barsten staan. Nog een week en de groene zee is veranderd in een wolk van witte bloemetjes. Prachtig om te zien en lekker ook want Daslook kun je heerlijk verwerken in salades, soepen en pesto’s.

In mijn werk als ontwerpster/styliste/schrijfster voor lifestyle- en woonbladen ben ik langzamerhand een nieuwe kant aan het opgaan: Groen! In de afgelopen vier jaar is tuinieren echt een passie geworden en hoe leuk is het om de kennis die je opdoet in je eigen, groene leerschool (mijn volkstuin dus) toe te passen in je werk.

Vorig jaar maakte ik samen met fotografe Anna de Leeuw, een productie over Daslook en zie hier onderaan het resultaat in Home & Garden! En ik kan je alvast verklappen: er komen meer leuke groenproducties aan, gemaakt in en rond mijn volkstuin!

ps heb je zelf geen Daslook in je tuin? Kom gerust langs om te plukken en te spitten, er staat immers genoeg!

Daslook   Daslook

Daslook in knop…

Daslook  Daslook

Onze productie in Home & Garden 4-2017:

 

Daslook Home & Garden

Daslook Home & Garden

Daslook Home & Garden

Daslook Home & Garden

Voor een leesbare pdf klik op deze link:

daslook in Home&Garden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Post Navigation