Het boek Volkstuinverhalen is verschenen!

Vorige week stopte er een enorme vrachtwagen voor de deur, mijn inboedel zou daar met gemak tweemaal inpassen. De klep ging open en tuut tuut tuut daar verscheen een kleine pallet met 16 doosjes vol boeken. Gelukkig heb ik een studio op de begane grond en werd de pallet voor de deur afgeleverd, want hoewel klein, deze ging niet over de drempel. Buiten maakte ik snel 1 doosje open om een boek te pakken. PFFF wat was ik opgelucht! De kleuren zijn helder en fris en snel bladerend door het boek werd ik erg blij van het resultaat waar Suzanne en ik een jaar lang heel hard aan hebben gewerkt!

Het eerste exemplaar

Stadsecoloog Fred Haaijen schreef een prachtig voorwoord in ons boek en daarom wilden we heel graag het eerste, officiële exemplaar aan hem overhandigen. We deden dit op ludieke wijze want door de corona crisis kon ons boekenbal niet doorgaan. Gewapend met kruiwagen, houtsnippers en het boek reisden we af naar Noord, waar Fred zijn volkstuin heeft.

Fred-Haaijen

Fred-Haaijen-stadsecoloog

Stadsecoloog Fred Haaijen

Fred oogstte het boek en gaf later via Twitter heel leuk commentaar:

“Volkstuinverhalen, een boek waarvan je smult en je onderdompelt in het groene stadsleven. Enthousiasme ontkiemt uit de pen van Marieke de Geus en Suzanne de Boer.”

Fred-Haaijen 

Later gingen we op pad naar alle mensen die hebben meegewerkt aan het boek, om corona proof een boek te overhandigen. Daar schrijf ik binnenkort iets over, want er gebeurde van alles op 23 mei. We stonden zowel in het AD als in Trouw met een mooi stuk.

Trouw

 

AD-fijn-spul

 

Bestellen?

Denk je nu: dat boek wil ik ook! Je kunt het online bestellen bij Bollie, maar ook (veel leuker) bij ons. Dan krijg je er natuurlijk een zwierige handtekening bij! Ophalen kan in overleg in de volkstuin, we fietsen met alle liefde naar je adres in Amsterdam en woon je echt te ver? Dan pakken we het boek in, plakken een zegel en doen m op de post!

Mail naar: volkstuinverhalen@gmail.com

Dan mailen wij je terug met de instructies.

Veel liefs Marieke!

Volkstuinverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Post Navigation